Njoftim

Bazuar në masat e marra nga Këshilli i Ministrave dhe në respekt të kujdesit për të parandaluar përhapjen e COVID-19, ju njoftojmë se proceset e konkurrimit dhe dorëzimit të dokumentacionit do të shtyhen për një datë të dytë që do të komunikohet  në faqen zyrtare të Gardës së Republikës, www.garda.gov.al

stema

© Garda e Republikës 2021 - Të gjitha të drejtat e rezervuara.