Rihapje aplikimesh

Njoftim për vende të lira pune Garda e Republikës njofton rihapjen e procesit të konkurrimit për vende të lira pune për punonjës oficerë dhe nënoficerë.   Duke klikuar në link do të gjeni bashkëlidhur të gjitha detajet për secilën kategori: NJOFTIME PER OFICER NJOFTIME PER NENOFICER