Vizita e Presidentit të Bosnjë Hercegovinës

foto post  BH


Presidenti i Bosnjë Hercegovinës, Z. Shefik Xhaferoviç, gjatë vizitës dy ditore në Shqipëri, vizitoi ditën e sotme “Varrezat e Dëshmorëve”. Ai u prit dhe u shoqërua nga Komandanti i Gardës së Republikës, Gjeneral Gramos Sako, gjatë ceremonisë së zhvilluar për vendosjen e kurorës në memorialin Nënë Shqipëri.

stema

© Garda e Republikës 2023 - Të gjitha të drejtat e rezervuara.