Koordinatori për të drejtën e informimit

  • Koordinatore: Etleva Papajani-Specialiste për botimet dhe statistikat
  • Tel: +355694136343
  • Email: Etleva.Papajani@garda.gov.al
  • Adresa: Rruga “Elbasanit”, Pallati i Brigadave, Tiranë
  • Orari:  E hënë – E premte   08. 00 – 16.00;
stema

© Garda e Republikës 2021 - Të gjitha të drejtat e rezervuara.