Foto Galeri

Vizita e Zëvendëskryeministrit dhe Ministrit të Punëve të Jashtme të Republikës Popullore të Kinës

Vizita e Presidentes së KE, Ursula von der Leyen në Shqipëri
Vizita e Kancelares Angela Merkel në Shqipëri
Delegacioni i Karabinierisë Italiane në Gardë
“10 minuta për të shpëtuar 3 jetë”
Presidenti Slloven në Varrezat e Dëshmorëve
Takim me Ambasadorin e Republikës Popullore të Kinës
Trajnim me Instruktorin e disiplinës KRAV MAGA, Ismet Mehmeti
Vizita e Ministrit të Brendshëm në Gardë
Komisioni i Sigurisë Kombëtare në Gardë
Homazhe në Varrezat e Dëshmorëve, 29 Nëntor
Atashe-të ushtarak në Gardën e Republikës
Vizita e Ministrit të Brendshëm italian në Shqipëri
Kursi Special i Sigurisë

 

Vizita e Kryeministrit Haradinaj në Shqipëri
Dhurimi i gjakut
Takimi i Kryeministrave të Rajoni
05 Maj 2017
Panairi “Ditë e hapur me Policinë 14 Mars 2017
Vizita e Kryeministres së Polonisë në Shqipëri
Vizita e Presidentit Thaçi në Shqipëri
Vizita e Kancelares Gjermane në Shqipëri
Shërbimet gjatë Samitit të Natos
Vizita e Kryeministrit të Serbisë në Shqipëri
Mësim tregues i Sektorit të Xhenio-Kimisë
Vizita e Kapitenëve Regjentë të San Marinos tek Varrezat e Dëshmorëve
Panairi  “Ditë e hapur me Policinë”
stema

© Garda e Republikës 2023 - Të gjitha të drejtat e rezervuara.