Koordinatori për të drejten e informimit

Koordinatore: Etleva Papajani-Specialiste për botimet dhe statistikat

Tel: +355 69 41 36 343

Email: Etleva.Papajani@garda.gov.al

Adresa: Rruga “Elbasanit”, Pallati i Brigadave, Tiranë

Orari: E hënë – E premte   08.00 – 16.00;

stema

© Garda e Republikës 2022 - Të gjitha të drejtat e rezervuara.