Blog Standard Full Width

Panairi 14 Mars 2017

Me rastin e ditës së Verës, 14 Mars 2017, Ministria e Punëve te Brendshme organizoi një panair në Bulevardin “Dëshmorët e Kombit”. Si pjesë e strukturave të Ministrisë, Garda e Republikës u përfaqësua edhe këtë herë me stendën e saj, në të cilën shpalosi për publikun e gjerë historikun, misionin, armatimin etj. Nga publiku u […]
Lexo me Shume

Delegacioni i Sigurisë Kombëtare

Komandanti i Gardës, Gjeneral Gramos Sako, pjesëmarrës në delegacionine Komisionit të Sigurisë Kombëtare të kryesuar nga Ministri i Punëve të Brendshme, Zoti Saimir Tahiri, vizitoi Kosovën më 28 Janar 2017, ku u zhvillua një takim me Presidentin e saj, Zoti Thaçi. Fokusi kryesor i këtij takimi ishte thellimi i bashkëpunimit ndërshtetëror, veçanërisht i atij në […]
Lexo me Shume

Samiti Parlamentar i NATO-s

Data 27 Maj 2016 mund të konsiderohet padyshim si një datë historike, e cila bëri që Shqipëria të ishte edhe këtë herë në sytë e të gjithë mediave botërore. 27 Maji mblodhi në Tiranë, për herë të parë, rreth 250 parlamentarë të 28 vendeve të Organizatës së Traktatit të Atlantikut Verior, si dhe ZV/ Sekretarin […]
Lexo me Shume

Panairi “Ditë e hapur me Policinë”

GARDA E REPUBLIKËS MERR PJESË NË PANAIRIN E ORGANIZUAR NGA MINISTRIA E PUNËVE TË BRENDSHME Në datat 07 dhe 08 Qershor Ministria e Punëve të Brendshme oraganizoi në sheshin përballë Pallatit të Kongreseve panairin “Ditë e hapur me Policinë e Shtetit”. Ky panair promovoi vlerat më të mira të arritjeve në një vjetorin e krijimit […]
Lexo me Shume