Posts made in September, 2017

Vizita e Kryeministrit Haradinaj në Shqipëri

Vizita e Kryeministrit Haradinaj në Shqipëri

Lexo më tepër

Dhurimi i gjakut

Dhurimi i gjakut

Të dhurosh gjak do të thotë të japësh shpresë, të shpëtosh jetë! Garda e Republikës u sensibilizua edhe sot, si çdo vit tjetër, duke dhuruar gjak për njerëzit në nevojë. Në bashkëpunim me Kryqin e Kuq Shqiptar, pranë ambienteve të Komandës, shumë punonjës të Gardës shprehën vullnetin dhe dëshirën për të dhuruar gjak duke u solidarizuar me njërëzit në nevojë. Ndër të parët që dhuruan gjak ishte Komandant i Gardës, Gjeneral Sako, i cili i bëri thirrje çdo efektivi që kishte dëshirë të bashkohej në këtë nismë humanitare për të mbështetur njerëzit në nevojë për gjak dhe veçanërisht fëmijët...

Lexo më tepër

Kryeministrat e Rajonit në Shqipëri

Kryeministrat e Rajonit në Shqipëri

  Më datën 26 Gusht 2017, Kryeministri i Vendit, Z. Edi Rama zhvilloi një takim joformal me kryeministrat e vendeve të Ballkanit Perëndimor. Z. Rama priti në Durrës Kryeministrin në detyrë të Kosovës, Isa Mustafa, atë maqedonas, Zoran Zaev, Kryeministren serbe, Brnabic, Kryeministrin e Malit të Zi, Dushko Markovic si edhe kryetarin e Këshillit të Ministrave të Bosnje-Hercegovinës, Denis Zvizdic. Në Durrës ishte gjithashtu i pranishëm edhe komisioneri i BE-së për Zgjerimin e Rajonit, Johannes Hahn. Për mbarëvajtjen me sukses të këtij takimi pati një angazhim të gjerë të forcave të...

Lexo më tepër
stema

© Garda e Republikës 2017 - Të gjitha të drejtat e rezervuara.