Gëzuar 96 vjetorin!

Gëzuar 96 vjetorin!

Të nderuar punonjës dhe ish punonjës të Gardës së Republikës,Sot, me rastin e kremtimit të ditëlindjes së 96-të të Gardës së...
Thirrje për aplikim për pozicionin e Drejtorit të Përgjithshëm të Gardës

Thirrje për aplikim për pozicionin e Drejtorit të Përgjithshëm të Gardës

Bazuar në nenin 10, pika 2, të Udhëzimit nr. 102, datë 5.6.2024 të Ministrit të Brendshëm “Për përcaktimin e rregullave dhe procedurave...
Samitet 28-29 Shkurt 2024

Samitet 28-29 Shkurt 2024

Në datat 28 dhe 29 Shkurt, Shqipëria tërhoqi sërish vëmendjen mbarëkombëtare në angazhimin që ndërmori për të realizuar dy samite të...
Mesazhi i Drejtorit të Përgjithshëm me rastin e fundvitit

Mesazhi i Drejtorit të Përgjithshëm me rastin e fundvitit

Të nderuar punonjës të Gardës së Republikës,Në vigjilje të përmbylljes së këtij viti, po ju drejtohem me një urim të sinqertë, duke...
Garda dhuron gjak

Garda dhuron gjak

Garda e Republikës, në bashkëpunim me Qendrën Kombëtare të Transfuzionit të Gjakut, realizoi në datat 24-25 Tetor seancat për dhurimin e...
Gëzuar 96 vjetorin!

Gëzuar 96 vjetorin!

Të nderuar punonjës dhe ish punonjës të Gardës së Republikës,Sot, me rastin e kremtimit të ditëlindjes së 96-të të Gardës së...
Thirrje për aplikim për pozicionin e Drejtorit të Përgjithshëm të Gardës

Thirrje për aplikim për pozicionin e Drejtorit të Përgjithshëm të Gardës

Bazuar në nenin 10, pika 2, të Udhëzimit nr. 102, datë 5.6.2024 të Ministrit të Brendshëm “Për përcaktimin e rregullave dhe procedurave...
Samitet 28-29 Shkurt 2024

Samitet 28-29 Shkurt 2024

Në datat 28 dhe 29 Shkurt, Shqipëria tërhoqi sërish vëmendjen mbarëkombëtare në angazhimin që ndërmori për të realizuar dy samite të...
Mesazhi i Drejtorit të Përgjithshëm me rastin e fundvitit

Mesazhi i Drejtorit të Përgjithshëm me rastin e fundvitit

Të nderuar punonjës të Gardës së Republikës,Në vigjilje të përmbylljes së këtij viti, po ju drejtohem me një urim të sinqertë, duke...
Garda dhuron gjak

Garda dhuron gjak

Garda e Republikës, në bashkëpunim me Qendrën Kombëtare të Transfuzionit të Gjakut, realizoi në datat 24-25 Tetor seancat për dhurimin e...
Gëzuar 96 vjetorin!
Gëzuar 96 vjetorin!
Thirrje për aplikim për pozicionin e Drejtorit të Përgjithshëm të Gardës
Thirrje për aplikim për pozicionin e Drejtorit të Përgjithshëm të Gardës
Samitet 28-29 Shkurt 2024
Samitet 28-29 Shkurt 2024
Mesazhi i Drejtorit të Përgjithshëm me rastin e fundvitit
Mesazhi i Drejtorit të Përgjithshëm me rastin e fundvitit
Garda dhuron gjak
Garda dhuron gjak

Raporte

Garda e Republikës së Shqipërisë

Programi i Transparencës

Në zbatim të nenit 7 të ligjit nr. 119/2014 “ E Drejta e Informimit”, Garda e Republikës  ka përgatitur një program transparence. Informacioni i bërë publik në këtë program synon të zbulojë aktivitetin e punës së Gardës së Republikës, përmes mbulimit të tij të hollësishëm në faqen zyrtare www.garda.gov.al , si dhe në ambientet e hapësirave publike…

Multimedia