Day: April 26, 2022

Mirënjohje për Hysni Hushën

Më shumë se për kontributin sot kemi nevojë për modelin e Hysës. Dhe modeli i Hysës vlen të përgjithësohet. Në një ceremoni të thjeshtë, Drejtori i Përgjithshëm, nderoi me certifikatën e mirënjohjes Hysni Hushën, me rastin e daljes në pension. Hysa, siç e kemi thirrur, la gjurmë aty ku shërbeu. Mjeshtër i eskortave dhe hapjes […]
Lexo me Shume