Month: May 2023

NËNSHKRUHET MEMORANDUM MIRËKUPTIMI

Garda e Republikës së Shqipërisë së bashku me Armën e Karabinierisë së Ministrisë së Mbrojtjes Italiane konkretizuan ditën e sotme, nëpërmjet nënshkrimit të Memorandumit të Mirëkuptimit, një bashkëpunim të nisur që prej vitit 2020. Ky Memorandum u nënshkrua përkatësisht nga Gjeneral Teo Luzi, në cilësinë e Komandantit të Përgjithshëm të Armës së Karabinierisë Italiane dhe […]
Lexo me Shume

VIZITA E PRESIDENTIT TË AUSTRISË

Në datat 26- 27 Mars, Presidenti i Austrisë, Z. Alexander Van der Bellen, zhvilloi një vizitë dyditore zyrtare në vendin tonë. Si Personalitet i Lartë Shtetëror homolog u sigurua, që prej mbërritjes së tij në Shqipëri, nga Garda e Republikës. Pas takimit të zhvilluar me kreun e shtetit shqiptar, Presidentin Z. Bajram Begaj, Z. Van […]
Lexo me Shume