Day: June 9, 2023

KURSI I FORMIMIT TË INSTRUKTORËVE TË ZJARRIT

Në vijim të bashkëpunimit rezultativ mes Gardës së Republikës dhe Akademisë së Sigurisë, e nën kujdesin e veçantë të Rektorit të AS, Z. Ilirjan Mandro, në perudhën 17-30 Maj 2023 u zhvillua kursi për formimin e instruktorëve të armëve të zjarrit. Në këtë kurs morën pjesë 5 punonjës nga strukturat e Gardës së Republikës. Në […]
Lexo me Shume