Day: August 1, 2023

Vizita e Ministrit të Brendshëm në Gardë​

Drejtori i Përgjithshëm, Drejtues Madhor Gramos Sako, priti ditën e sotme, në Gardën e Republikës, Ministrin e Brendshëm, Z. Taulant Balla. Vizita e Ministrit konsistonte në prezantimin me stukturat e Gardës dhe njëkohësisht në ofrimin e mbështetjes së tij për përmirësimin e mëtejshëm të kushteve të punës së punonjësve dhe shërbimit të sigurisë në tërësi. […]
Lexo me Shume