Aktivitete

Kryeministrat e Rajonit në Shqipëri

Kryeministrat e Rajonit në Shqipëri

  Më datën 26 Gusht 2017, Kryeministri i Vendit, Z. Edi Rama zhvilloi një takim joformal me kryeministrat e vendeve të Ballkanit Perëndimor. Z. Rama priti në Durrës Kryeministrin në detyrë të Kosovës, Isa Mustafa, atë maqedonas, Zoran Zaev, Kryeministren serbe, Brnabic, Kryeministrin e Malit të Zi, Dushko Markovic si edhe kryetarin e Këshillit të Ministrave të Bosnje-Hercegovinës, Denis Zvizdic. Në Durrës ishte gjithashtu i pranishëm edhe komisioneri i BE-së për Zgjerimin e Rajonit, Johannes Hahn. Për mbarëvajtjen me sukses të këtij takimi pati një angazhim të gjerë të forcave të...

Lexo më tepër

LETËR FALËNDERIMI

LETËR FALËNDERIMI

Të nderuar punonjës të Gardës së Republikës! Përfundimi me sukses i shërbimeve të larmishme të sigurisë të kryera gjatë fushatës zgjedhore, më jep kënaqësinë t’ju falenderoj sinqerisht për devocionin, profesionalizmin dhe ndjenjën e lartë të përgjegjësisë që treguat në përmbushjen e Misonit të Gardës. Në mbi një muaj, ju u angazhuat për të kryer detyrat tuaja në kuadër të sigurisë së mbarëvajtjes së të gjithë fushatës, zgjidhët problematikat e lindura në dinamikat e punës suaj kudo ku personalitetet zhvilluan aktivitetin e tyre politik. Performanca e treguar në detyrë, me gjithë ngarkesën e...

Lexo më tepër

05 Maj 2017

05 Maj 2017

Sot, më datën 5 Maj, në ditën e dëshmorëve të Atdheut u përkujtuan, ashtu sikurse çdo vit, të rënët për liri. Sot, pranë Monumentit “Nënë Shqipëri” erdhën për të bërë homazhe në nderim të tyre Personalitetet më të Larta të Shtetit shqiptar; Presidenti i Republikës, Kryetari i Parlamentit, Kryeministri si dhe veteranë të Lëvizjes Antifashite Nacional-Çlirimtare, familje të dëshmorëve e qindra qytetarë. Garda e Republikës ishte aty në krye të detyrës në këtë ditë të shënuar, si dhe për të kujtuar të rënët e...

Lexo më tepër

Panairi 14 Mars 2017

Panairi 14 Mars 2017

Me rastin e ditës së Verës, 14 Mars 2017, Ministria e Punëve te Brendshme organizoi një panair në Bulevardin “Dëshmorët e Kombit”. Si pjesë e strukturave të Ministrisë, Garda e Republikës u përfaqësua edhe këtë herë me stendën e saj, në të cilën shpalosi për publikun e gjerë historikun, misionin, armatimin etj. Nga publiku u tregua një interes i veçantë për të ditur më tëpër rreth funksionimit të Institucionit. Pjesëmarrja tepër e lartë e publikut në stendën e Gardës e tregoi më së miri këtë. Pavioni i Gardës së Republikës pati interes të vizitohej sidomos nga fëmijët të cilët...

Lexo më tepër

Delegacioni i Sigurisë Kombëtare

Delegacioni i Sigurisë Kombëtare

Komandanti i Gardës, Gjeneral Gramos Sako, pjesëmarrës në delegacionin e Komisionit të Sigurisë Kombëtare të kryesuar nga Ministri i Punëve të Brendshme, Zoti Saimir Tahiri, vizitoi Kosovën më 28 Janar 2017, ku u zhvillua një takim me Presidentin e saj, Zoti Thaçi. Fokusi kryesor i këtij takimi ishte thellimi i bashkëpunimit ndërshtetëror, veçanërisht i atij në fushën e...

Lexo më tepër

Komanda e Gardës, 11 Janar 2017

Komanda e Gardës, 11 Janar 2017

Lexo më tepër
stema

© Garda e Republikës 2017 - Të gjitha të drejtat e rezervuara.