Foto Galeri

Foto Galeri

Vizita e Zëvendëskryeministrit dhe Ministrit të Punëve të Jashtme të Republikës Popullore të Kinës
Vizita e Presidentes së KE, Ursula von der Leyen në Shqipëri
Delegacioni i Karabinierisë Italiane në Gardë
“10 minuta për të shpëtuar 3 jetë”
Vizita e Kancelares Angela Merkel në Shqipëri
Presidenti Slloven në Varrezat e Dëshmorëve
Garda dhuron Gjak
Presidenti Slloven në Varrezat e Dëshmorëve
[metaslider id="10978"]