Day: November 3, 2021

Vizita e Zëvendëskryeministrit të Republikës Popullore të Kinës

Në kuadër të festimeve të 65 vjetorit të vendosjes së marrëdhënieve diplomatike Shqipëri-Kinë, Ministria e Punëve të Jashtme dhe Ambasada e Republikës Popullore të Kinës në Tiranë, organizuan në Tiranë konferencën me temë “65 vjet Shqipëri-Kinë”. Për këtë rast, vendin tonë e vizitoi Zëvendëskryeministri dhe Ministri i Punëve të Jashtme të Republikës Popullore të Kinës. […]
Lexo me Shume