Month: December 2021

Urimi i Drejtorit të Përgjithshëm, Drejtues Madhor Gramos SAKO, me rastin e festave të fundvitit

Të nderuar punonjës të Gardës së Republikës,Kjo është një kohë ripërtëritjeje, një mundësi për të festuar, kujtuar gëzimet dhe hidhërimet e rrugës që na solli këtu dhe për të projektuar mundësitë e gjithçkaje që na pret. Është pikërisht koha, të cilën ne e lëmë shpresën tonë të ndriçojë rrugën që na pret përpara.Fillimi i një […]
Lexo me Shume