Day: October 20, 2022

TETORI ROZË “VRAPO PËR JETËN”

Tetori, apo siç njihet gjerësisht Tetori Rozë për shkak të kauzës së trajtuar, është caktuar si muaji i ndërgjegjësimit për kancerin e gjirit në mbarë botën, për të rritur vëmendjen dhe sensibilizimin, zbulimin e hershëm, trajtimin, si dhe kujdesin paliativ të kësaj sëmundjeje. Fushata sensibilizuese organizohen çdo vit, nëpërmjet të cilave synohet shpërndarja e informacionit […]
Lexo me Shume