Month: November 2022

STËRVITJE E NJËSISË SPECIALE

Njësia Speciale, si pjesë integrale e Gardës së Republikës, luan një rol të rëndësishëm sa i përket përmbushjes së misionit, në lidhje me sigurinë e personaliteteve të larta shtetërore, atyre shtetërore dhe objekteve të rëndësisë së veçantë. Ndër detyrat kryesore që kjo Njësi ka, përmenden: mbrojtja dhe evakuimi i PLSH-ve të vendit dhe të huaja, […]
Lexo me Shume

VIZITA E PRESIDENTIT TË REPUBLIKËS SË AZERBAJXHANIT

Presidenti i Republikës së Azerbajxhanit, Z. Ilham Aliyev, zhvilloi ditën e sotme një vizitë zyrtare në Shqipëri, e cila ishte e para e presidentit në vendin tonë. Kreu i shtetit të Azerbajxhanit, u prit në ceremoninë e rastit nga Presidenti i Republikës së Shqipërisë, Z.Bajram Begaj. Sipas protokollit zyrtar të shtetit, Z. Aliyev zhvilloi homazhe […]
Lexo me Shume