Day: December 23, 2022

MESAZHI I FUNDVITIT I DREJTORIT TË PËRGJITHSHËM

Të nderuar punonjës të Gardës së Republikës, Në këtë prag fundviti, bashkohem me ju në urimet e rastit. Uroj për secilin prej jush mirësi, shëndet në familjet tuaja dhe shumë suksese.Viti 2022 ka qenë një vit sfidash, ku më të rëndësishmet i kaluam me shumë sukses e ballëlartë. Teksa po i afrohemi fundit, është një […]
Read More