Day: October 23, 2023

Tetori Rozë

Si çdo vit tjetër, Garda e Republikës i kushton rëndësi të veçantë sensibilizimit dhe ndërgjegjësimit të punonjëseve femra mbi çështjen kaq sensitive siç është kujdesi për parandalimin e sëmundjes së kancerit të gjirit. Shenja kryesore dalluese e fushatave sensibilizuese për muajin, është shiriti rozë. Fushatat ndërgjegjësuese për kancerin e gjirit, kanë për qëllim ndërgjegjësimin e […]
Read More