“10 minuta për të shpëtuar 3 jetë!”

“10 minuta për të shpëtuar 3 jetë!”
Punonjësit e Gardës së Republikës kanë dhuruar sot gjak në Bankën e Gjakut, si një gjest solidariteti dhe humaniteti për personat në rrezik për shëndetin dhe jetën e tyre.
Efektivët e Gardës së Republikës, duke përkrahur nismën për dhurimin e gjakut kanë shfaqur tiparet e tyre më njerëzore. Punonjësit e sigurisë njihen për përgatitjen e tyre fizike dhe profesionale, por nuk lënë pas edhe gjestet e kësaj natyre sa herë shfaqet nevoja.