Aktivitete

Gëzuar 96 vjetorin!

Të nderuar punonjës dhe ish punonjës të Gardës së Republikës, Sot, me rastin e kremtimit të ditëlindjes së 96-të të Gardës së Republikës, dëshiroj të uroj secilin prej jush të gëzoni çdo sukses të arritur deri më tani e të urojmë për shumë të tjerë në vijim. Në vitet e rrugëtimit historik të Gardës, të […]
Lexo me Shume

Samitet 28-29 Shkurt 2024

Në datat 28 dhe 29 Shkurt, Shqipëria tërhoqi sërish vëmendjen mbarëkombëtare në angazhimin që ndërmori për të realizuar dy samite të njëpasnjëshme, me pjesëmarrje të lartë të liderëve europianë, të cilët i mikpriti në vend. Si çdo sipërmarrje e kësaj natyre, përpos organizimit të të gjithë detajeve insfrastrukturore nga strukturat shtetërore që angazhohen me evente […]
Lexo me Shume

Mesazhi i Drejtorit të Përgjithshëm me rastin e fundvitit

Të nderuar punonjës të Gardës së Republikës, Në vigjilje të përmbylljes së këtij viti, po ju drejtohem me një urim të sinqertë, duke dëshiruar më të mirat për secilin prej jush e familjet tuaja, në ciklin e ri që presim të nisim. Viti i ri po afron, e së bashku me të rilind natyrshëm shpresa […]
Lexo me Shume

Garda dhuron gjak

Garda e Republikës, në bashkëpunim me Qendrën Kombëtare të Transfuzionit të Gjakut, realizoi në datat 24-25 Tetor seancat për dhurimin e gjakut. Si pjesë e fushatës sensibilizuese, institucioni, nën kujdesin e veçantë të Drejtorit të Përgjithshëm, Drejtues Madhor Gramos Sako, dhuron gjak vullnetarisht deri në dy herë në vit, në mënyrë të rregullt. Punonjësit, të […]
Lexo me Shume

Tetori Rozë

Si çdo vit tjetër, Garda e Republikës i kushton rëndësi të veçantë sensibilizimit dhe ndërgjegjësimit të punonjëseve femra mbi çështjen kaq sensitive siç është kujdesi për parandalimin e sëmundjes së kancerit të gjirit. Shenja kryesore dalluese e fushatave sensibilizuese për muajin, është shiriti rozë. Fushatat ndërgjegjësuese për kancerin e gjirit, kanë për qëllim ndërgjegjësimin e […]
Lexo me Shume

Samiti i Procesit të Berlinit në Tiranë

Për të dytin vit radhazi, Shqipëria ktheu sytë e të gjithë Europës, por edhe më gjerë, mbi të. Organizimi i Samitit të Procesit të Berlinit jashtë kufijve të BE, i cili ndodhte për herë të parë, ishte një event që përveç të tjerash, mbante një peshë të konsiderueshme nga pikëpamja e krijimit të një mjedisi […]
Lexo me Shume

Vizita e Ministrit të Brendshëm në Gardë​

Drejtori i Përgjithshëm, Drejtues Madhor Gramos Sako, priti ditën e sotme, në Gardën e Republikës, Ministrin e Brendshëm, Z. Taulant Balla. Vizita e Ministrit konsistonte në prezantimin me stukturat e Gardës dhe njëkohësisht në ofrimin e mbështetjes së tij për përmirësimin e mëtejshëm të kushteve të punës së punonjësve dhe shërbimit të sigurisë në tërësi. […]
Lexo me Shume

Garda e Republikës 95 vite!

Të nderuar punonjës të Gardës së Republikës, Të nderuar ish punonjës, Dëshiroj të nis këtë mesazh urimi me një falenderim special për të gjithë ata ish punonjës ndër vite, pa të cilët nuk do të kishte të tashme. Mirënjohje pafund për ta, të cilët me sakrificë, me vullnet e me përkushtim kontribuan në krijimin e […]
Lexo me Shume

PRESIDENTI I REPUBLIKËS SË ESTONISË NË SHQIPËRI

Presidenti i Republikës së Estonisë, me ftesë të Presidentit të Republikës së Shqipërisë, Z. Bajram Begaj, zhvilloi një vizitë dyditore në vendin tonë. Kjo ishte vizita e parë që kreu i Estonisë zhvillon në Shqipëri.Pas takimit me Presidentin Begaj, Presidenti Z. Alar Karis, kreu homazhet e rastit në Varrezat e Dëshmorëve të Kombit, i shoqëruar […]
Lexo me Shume

VIZITA ZYRTARE E DREJTORIT TË PËRGJITHSHËM NË ROMË

Me ftesë zyrtare të Drejtorit të Përgjithshëm të Armës së Karabinierisë Italiane, Gjeneral Madhor Teo Luzi, Drejtori i Përgjithshëm i Gardës, Drejtues Madhor Gramos Sako mori pjesë në ceremoninë e celebrimit të 209 vjetorit të themelimit të Armës së Karabinierisë Italiane. Kjo ftesë vjen si rezultat i fillimit të bashkëpunimit për herë të parë të […]
Lexo me Shume