Slajder

Gëzuar 96 vjetorin!

Të nderuar punonjës dhe ish punonjës të Gardës së Republikës, Sot, me rastin e kremtimit të ditëlindjes së 96-të të Gardës së Republikës, dëshiroj të uroj secilin prej jush të gëzoni çdo sukses të arritur deri më tani e të urojmë për shumë të tjerë në vijim. Në vitet e rrugëtimit historik të Gardës, të […]
Lexo me Shume

Thirrje për aplikim për pozicionin e Drejtorit të Përgjithshëm të Gardës

Bazuar në nenin 10, pika 2, të Udhëzimit nr. 102, datë 5.6.2024 të Ministrit të Brendshëm “Për përcaktimin e rregullave dhe procedurave për përzgjedhjen e kandidatit për Drejtor të Përgjithshëm të Gardës së Republikës”, Garda e Republikës njofton se Ministria e Brendshme ka shpallur thirrjen për aplikim për pozicionin e Drejtorit të Përgjithshëm të Gardës […]
Lexo me Shume

Samitet 28-29 Shkurt 2024

Në datat 28 dhe 29 Shkurt, Shqipëria tërhoqi sërish vëmendjen mbarëkombëtare në angazhimin që ndërmori për të realizuar dy samite të njëpasnjëshme, me pjesëmarrje të lartë të liderëve europianë, të cilët i mikpriti në vend. Si çdo sipërmarrje e kësaj natyre, përpos organizimit të të gjithë detajeve insfrastrukturore nga strukturat shtetërore që angazhohen me evente […]
Lexo me Shume

Mesazhi i Drejtorit të Përgjithshëm me rastin e fundvitit

Të nderuar punonjës të Gardës së Republikës, Në vigjilje të përmbylljes së këtij viti, po ju drejtohem me një urim të sinqertë, duke dëshiruar më të mirat për secilin prej jush e familjet tuaja, në ciklin e ri që presim të nisim. Viti i ri po afron, e së bashku me të rilind natyrshëm shpresa […]
Lexo me Shume

Garda dhuron gjak

Garda e Republikës, në bashkëpunim me Qendrën Kombëtare të Transfuzionit të Gjakut, realizoi në datat 24-25 Tetor seancat për dhurimin e gjakut. Si pjesë e fushatës sensibilizuese, institucioni, nën kujdesin e veçantë të Drejtorit të Përgjithshëm, Drejtues Madhor Gramos Sako, dhuron gjak vullnetarisht deri në dy herë në vit, në mënyrë të rregullt. Punonjësit, të […]
Lexo me Shume

Tetori Rozë

Si çdo vit tjetër, Garda e Republikës i kushton rëndësi të veçantë sensibilizimit dhe ndërgjegjësimit të punonjëseve femra mbi çështjen kaq sensitive siç është kujdesi për parandalimin e sëmundjes së kancerit të gjirit. Shenja kryesore dalluese e fushatave sensibilizuese për muajin, është shiriti rozë. Fushatat ndërgjegjësuese për kancerin e gjirit, kanë për qëllim ndërgjegjësimin e […]
Lexo me Shume

Samiti i Procesit të Berlinit në Tiranë

Për të dytin vit radhazi, Shqipëria ktheu sytë e të gjithë Europës, por edhe më gjerë, mbi të. Organizimi i Samitit të Procesit të Berlinit jashtë kufijve të BE, i cili ndodhte për herë të parë, ishte një event që përveç të tjerash, mbante një peshë të konsiderueshme nga pikëpamja e krijimit të një mjedisi […]
Lexo me Shume