PRESIDENTJA E HUNGARISË NË SHQIPËRI

Presidentja e Republikës së Hungarisë, Znj. Katalin Novák, zhvilloi një vizitë zyrtare dyditore në vendin tonë, sigurinë e së cilës e mbuloi Garda e Republikës gjatë të gjithë qëndrimit të saj në Shqipëri.
Pas vizitës me kreun e shtetit, Z. Bajram Begaj dhe fjalës përshëndetëse të mbajtur në Kuvend, Znj. Novák kreu homazhet e rastit në Varrezat e Dëshmorëve të Kombit, e shoqëruar në këtë ceremoni solemne, sipas protokollit zyrtar të shtetit, edhe nga Drejtues Madhor Gramos Sako.