Day: February 24, 2023

DENONCO SHKELJE TË LIGJIT

Bazuar në urdhrin nr. 255, datë 22.02.2023 të Drejtorit të Përgjithshëm “Për ndalimin e pjesëmarrjes në veprimtari politike dhe monitorimin e sjelljes së punonjësve gjatë procesi zgjedhor Maj 2023”, si dhe Udhëzimit nr. 527/1, datë 22.02.2023 “Për monitorimin e sjelljes së punonjësve të Gardës së Republikës gjatë procesit zgjedhor Maj 2023”, dalë në zbatim të […]
Lexo me Shume