Month: October 2023

Garda dhuron gjak

Garda e Republikës, në bashkëpunim me Qendrën Kombëtare të Transfuzionit të Gjakut, realizoi në datat 24-25 Tetor seancat për dhurimin e gjakut. Si pjesë e fushatës sensibilizuese, institucioni, nën kujdesin e veçantë të Drejtorit të Përgjithshëm, Drejtues Madhor Gramos Sako, dhuron gjak vullnetarisht deri në dy herë në vit, në mënyrë të rregullt. Punonjësit, të […]
Read More

NJOFTIMI I KONTRATËS PËR PUBLIKIM

Referuar Nenit 3 të VKM Nr 1170, datë 24.12.2020 “Për miratimin e rregullave të prokurimit në fushën e mbrojtjes dhe të sigurisë”, për publikimin e Njoftimit të Kontratës për procedurat në fushën e mbrojtjes dhe të sigurisë, në linkun më poshtë ndodhet ky njoftim në versionin PDF:
Read More

Tetori Rozë

Si çdo vit tjetër, Garda e Republikës i kushton rëndësi të veçantë sensibilizimit dhe ndërgjegjësimit të punonjëseve femra mbi çështjen kaq sensitive siç është kujdesi për parandalimin e sëmundjes së kancerit të gjirit. Shenja kryesore dalluese e fushatave sensibilizuese për muajin, është shiriti rozë. Fushatat ndërgjegjësuese për kancerin e gjirit, kanë për qëllim ndërgjegjësimin e […]
Read More

Samiti i Procesit të Berlinit në Tiranë

Për të dytin vit radhazi, Shqipëria ktheu sytë e të gjithë Europës, por edhe më gjerë, mbi të. Organizimi i Samitit të Procesit të Berlinit jashtë kufijve të BE, i cili ndodhte për herë të parë, ishte një event që përveç të tjerash, mbante një peshë të konsiderueshme nga pikëpamja e krijimit të një mjedisi […]
Read More