“Tetori Rozë”

Edhe këtë vit, si çdo vit, Garda e Republikës ju bashkua sensibilizimit të femrave mbi kancerin e gjirit. Sektori i Shëndetësisë shpërndau broshura për të gjithë efektivin femëror me informacione dhe masa konkrete për të parandaluar një prej sëmundjeve më të rënda që prek gratë.
Në shënjë sensibilizimi femrat në Gardë vendosën fashën rozë duke treguar edhe njëhërë se vigjilenca mund të shpëtojë jetë.