slide

Vizita e Ministrit të Brendshëm në Gardë​

Drejtori i Përgjithshëm, Drejtues Madhor Gramos Sako, priti ditën e sotme, në Gardën e Republikës, Ministrin e Brendshëm, Z. Taulant Balla. Vizita e Ministrit konsistonte në prezantimin me stukturat e Gardës dhe njëkohësisht në ofrimin e mbështetjes së tij për përmirësimin e mëtejshëm të kushteve të punës së punonjësve dhe shërbimit të sigurisë në tërësi. […]
Lexo me Shume

Garda e Republikës 95 vite!

Të nderuar punonjës të Gardës së Republikës, Të nderuar ish punonjës, Dëshiroj të nis këtë mesazh urimi me një falenderim special për të gjithë ata ish punonjës ndër vite, pa të cilët nuk do të kishte të tashme. Mirënjohje pafund për ta, të cilët me sakrificë, me vullnet e me përkushtim kontribuan në krijimin e […]
Lexo me Shume

PRESIDENTI I REPUBLIKËS SË ESTONISË NË SHQIPËRI

Presidenti i Republikës së Estonisë, me ftesë të Presidentit të Republikës së Shqipërisë, Z. Bajram Begaj, zhvilloi një vizitë dyditore në vendin tonë. Kjo ishte vizita e parë që kreu i Estonisë zhvillon në Shqipëri.Pas takimit me Presidentin Begaj, Presidenti Z. Alar Karis, kreu homazhet e rastit në Varrezat e Dëshmorëve të Kombit, i shoqëruar […]
Lexo me Shume

VIZITA ZYRTARE E DREJTORIT TË PËRGJITHSHËM NË ROMË

Me ftesë zyrtare të Drejtorit të Përgjithshëm të Armës së Karabinierisë Italiane, Gjeneral Madhor Teo Luzi, Drejtori i Përgjithshëm i Gardës, Drejtues Madhor Gramos Sako mori pjesë në ceremoninë e celebrimit të 209 vjetorit të themelimit të Armës së Karabinierisë Italiane. Kjo ftesë vjen si rezultat i fillimit të bashkëpunimit për herë të parë të […]
Lexo me Shume

KURSI I FORMIMIT TË INSTRUKTORËVE TË ZJARRIT

Në vijim të bashkëpunimit rezultativ mes Gardës së Republikës dhe Akademisë së Sigurisë, e nën kujdesin e veçantë të Rektorit të AS, Z. Ilirjan Mandro, në perudhën 17-30 Maj 2023 u zhvillua kursi për formimin e instruktorëve të armëve të zjarrit. Në këtë kurs morën pjesë 5 punonjës nga strukturat e Gardës së Republikës. Në […]
Lexo me Shume

PRESIDENTJA E HUNGARISË NË SHQIPËRI

Presidentja e Republikës së Hungarisë, Znj. Katalin Novák, zhvilloi një vizitë zyrtare dyditore në vendin tonë, sigurinë e së cilës e mbuloi Garda e Republikës gjatë të gjithë qëndrimit të saj në Shqipëri. Pas vizitës me kreun e shtetit, Z. Bajram Begaj dhe fjalës përshëndetëse të mbajtur në Kuvend, Znj. Novák kreu homazhet e rastit […]
Lexo me Shume